Nintendo DS spellen downloaden

Download snel en eenvoudig de laatste games voor de DS

DS spellen downloaden

In dit artikel gaan we bekijken hoe je Nintendo DS spellen het best kan downloaden. Eerst gaan we bekijken wat voor materiaal we nodig hebben, om vervolgens de spellen binnen te halen. Daarna plaatsen we de spellen op de Nintendo DS spelcomputer om uiteindelijk te starten met de leukste stap: het daadwerkelijk spelen van het spel!

De beste download site

Heb je ook zoveel moeite met het vinden van een geschikte DS download site, zonder virussen en met alle nieuwe spellen in het Nederlands? Zoek dan niet verder, want met deze site kan je na een eenmalige investering van twintig euro een onbeperkte hoeveelheid aan Nintendo DS spellen downloaden! Bezoek deze site om te je te registeren zodat je meteen aan de slag kan! 

Materiaal: Wat heb je nodig voor het downloaden van Nintendo DS spellen?

Een goede flashkaart uitzoeken

Eén van de belangrijkste zaken die je nodig hebt is vanzelfsprekend de flashkaart zelf. Zonder een dergelijke flashkaart wordt het moeilijk om de spellen af te spelen op de DS aangezien ze deze functie standaard niet bevatten. Tegenwoordig zijn onder andere de DSTTi en de DSTT erg populair voor respectievelijk de Nintendo DSi en DS, beide werken prima. Een andere populaire kaart is de R4 die tegenwoordig in allerlei versies beschikbaar is, hierdoor kan je ook spellen op de nieuwe versies van de DS afspelen met de R4i. Voor het downloaden van Nintendo DS spellen is een goede flashkaart van belang, wanneer je twijfelt, kan je ons flashkaarten overzicht raadplegen en wanneer je klaar bent om een flashkaart aan te schaffen kan je onze webshop bezoeken.

Geheugen

Ten tweede hebben we geheugen nodig, zodat we de Nintendo DS spellen kunnen opslaan. Dit geheugen is erg klein en past precies in de Nintendo DS flashkaarten. De grootte van het geheugen varieert per model: op een gigabyte passen ongeveer tien tot vijftien spellen. De pret is echter niet over na deze tien spellen, aangezien het erg eenvoudig is om de spellen weer van de Nintendo DS af te gooien.

Pc Adapter

Een pc adapter wordt gebruikt voor het transporteren van de Nintendo DS spellen van de computer naar de Nintendo DS. Het is immers de bedoeling dat je de spellen ook echt kan spelen! Een Pc Adapter of ook wel card reader kost tegenwoordig niet meer dan een paar euro.

 


 

Nintendo DS spellen downloaden

In dit deel van het artikel bekijken we verschillende methoden waarmee je games kunt downloaden. DS spellen kunnen binnen gehaald worden via verschillende media: in dit artikel bekijken we de belangrijkste manieren. De meeste mensen zullen de spellen via het internet downloaden. Dit is erg eenvoudig aangezien je een site bezoekt en de spellen download. Voor de mensen met wat meer technische kennis zijn de andere methode ook interessant aangezien er in zo'n geval meer mogelijkheden zijn. Kies hier hieronder je techniek en begin met het downloaden van Nintendo DS spellen!

Voor het downloaden

In deze alinea ga ik even lang de belangrijkste dingen die je moet weten voordat je begint met het downloaden van DS spellen. Om het binnenhalen van vervelende virussen tegen te gaan, is het aangeraden om goed op de feedback van andere downloaders te letten. Wanneer een gebruik zegt dat het bestand niet te vertrouwen is, kan je het beter niet downloaden.

Wanneer er geen of weinig feedback is, kan je inschatten of het bestand te vertrouwen is met je eigen gezonde verstand. Zo is een DS spel ongeveer zeventig tot honderd megabyte groot terwijl een virus slechts enkele kilobytes groot is. Wanneer je een goede virusscanner hebt zal het sowieso geen probleem zijn om de virussen buiten te houden.

Downloaden door middel van een site

Het downloaden van Nintendo DS spellen via een site is erg eenvoudig. Een goed voorbeeld van een website waar je spellen kunt downloaden is het Pocketdownloadcenter. Op deze website vind je een overzicht van beschikbare torrent bestanden waardoor je snel backups van je spellen, films en muziek kunt downloaden.

Downloaden via Peer-2-Peer en BitTorrent

BitTorrent kan je gratis downloaden vanaf onze download sectie, waarom probeer je het programma niet eens uit? Via BitTorrent kan je eenvoudig DS spellen downloaden. Het is immers mogelijk om meerdere spellen in de wachtrij te zetten waardoor alle downloads alsnog binnen komen zonder dat je opnieuw moet beginnen bij het wegvallen van de verbinding.

Voor het downloaden met BitTorrent heb je torrents nodig, in deze bestanden kan je via een tracker uitlezen wie de DS spellen bezit. Vervolgens download je de bestanden van andere computers in het netwerk. Een groot nadeel van het downloaden via Peer-2-Peer is het feit dat er geen grote Nederlandse community bestaat waardoor de meeste spellen alleen in het Engels verkrijgbaar zijn. Wanneer je op zoek bent naar Nederlandse releases is het downloaden via nieuwsgroepen wellicht wat voor jou. Let er overigens op dat je de optie uploaden uitzet, het is immers juridisch gezien niet toegestaan om bestanden te uploaden.

DS spellen downloaden via nieuwsgroepen

Voordelen van het downloaden via nieuwsgroepen zijn onder andere de grote community waarbij de nieuwste releases altijd snel verschijnen, en het feit dat de downloadsnelheid bijna altijd maximaal is. Het downloaden van DS spellen via nieuwsgroepen gebeurt via een programma als GrabIt. Deze methode is echter vrij complex.

DS spellen op de DS zetten

Het is erg eenvoudig om de DS spellen te verplaatsen vanaf de computer naar de Nintendo DS spelcomputer. De meeste computers hebben geen ingang voor het kleine geheugen dat de Nintendo DS flashkaarten gebruiken: door middel van een pc adapter of cardreader is het toch mogelijk om het geheugen in de computer te stoppen. Hiervoor dien je het geheugen in de rader te stoppen en deze cardreader kan je vervolgens in de computer stoppen: de cardreader heeft vaak een USB uiteinde of een snoer waardoor hij snel herkend wordt door de computer.

Hoe het vervolgens precies werkt hangt van de soort flashkaart af. Vaak is het zo dat de bestanden simpelweg op het geheugen geplaatst kunnen worden. Zorg er altijd voor dat je de nieuwste firmware op de kaart installeert zodat alles goed werkt. Veel plezier met het downloaden van DS spellen!

 

 

Onbeperkt Downloaden

Éénmalig betalen en daarna onbeperkt downloaden? Dan is The Pocket Download Center wat voor jou!